VOOR WIE?

Jongeren vanaf 14 jaar die problemen hebben met heftige emoties en vastgelopen zijn in hun manier van hiermee om te gaan. Dit is vaak een manier die op korte termijn spanning vermindert, maar op lange termijn voor problemen zorgt.

WAT?

Deze therapie heeft als doel om gedrag, waardoor je in de problemen komt, te verminderen én gedrag dat jou helpt (vaardigheden) te vermeerderen. Deze therapie helpt jezelf en anderen beter te begrijpen en waarderen.

WAT KOST DAT?

Elke sessie kost 11 euro. Mensen met recht op verhoogde tegemoetkomen of in schuldbemiddeling betalen 4 euro per sessie. Maximumfactuur is van toepassing. Mensen zonder aansluiting bij een mutualiteit kunnen gratis een beroep doen op ons.

WANNEER?

Elke donderdag van 16u-18u (behalve vakantie- en examenperiodes). Start op 3 oktober 2019 tot het einde van het schooljaar 2020.

WAAR?

CGG De Pont, Lange Ridderstraat 20, 2800 Mechelen

VOORWAARDEN?

Geen acuut middelenmisbruik of ernstige psychotische stoornissen.
Wij vragen inzet! Zowel tijdens als na de sessies in de vorm van opdrachten thuis.

HOE INSCHRIJVEN?

Inschrijven voor 6 september 2019 via mail naar surfenopemoties@cggdepont.be met je contactgegevens (naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer). Ook met vragen kan je op dit mailadres terecht. Eén van onze trainers zal je dan contacteren.

© CGG De Pont 2019 | Alle rechten voorbehouden | disclaimer